Skip to the content
}

Styret

Portrett av Birthe Kåfjord Lange

Birthe Kåfjord Lange

Styreleiar

Birthe Kåfjord Lange (f. 1973, Noreg) er utdanna cand.merc. frå Noregs Handelshøgskule (NHH), og har også ein PhD i leiing frå 2008 frå NHH. Kåfjord Lange har ti års erfaring med leiar- og kompetanseutvikling, blant anna i Statoil og som tidligare direktør for NHH Executive. Ho har også brei erfaring frå undervisning ved høgskule og universitet, og er styremedlem i Sparebanken Vest.

 

Portrett av Marta Breen

Marta Breen

Styremedlem

Marta Breen (f. 1976, Noreg) er sakprosaforfattar. Sidan debuten Piker, vin og sang: 50 år med jenter i norsk rock og pop (2006) har ho gitt ut ei rekke bøker. Den seinaste, Kvinner i kamp (2018), er foreløpig selt til 26 land. Frå 2013-2018 var ho styreleiar i Norsk faglitterær forfattar- og oversetterforening (NFFO).

Portrett av Arne Selvik

Arne Selvik

Styremedlem

Arne Selvik (f. 1947, Noreg) er siviløkonom frå Noregs Handelshøgskule (NHH) og cand.polit. frå Universitetet i Bergen (UiB). Han var direktør for Industriøkonomisk institutt i tolv år, etterfulgt av 21 år som seniorkonsulent, programdirektør og redaktør i AFF ved NHH. Han er styremedlem i Tidsbanken og styreleiar i Stiftelsen Litteraturhuset i Bergen. Han er forfattar og medforfattar av ei rekke bøker om leiing og selskapsstyring.

 

Portrett av Jørn Øyrehagen Sunde

Jørn Øyrehagen Sunde

Styremedlem

Jørn Øyrehagen Sunde (f. 1972, Noreg) tok doktorgraden ved Det juridiske fakultet i Bergen i 2007, og vart same året professor i rettshistorie der. Sidan 2002 har han vore forskar ved museet Baroniet Rosendal, og mellom 2008 og 2010 var han professor 2 ved Mellomaldersenteret i Bergen. Sidan 2019 har han også vore forskar ved Nasjonalbiblioteket. Sunde er styremedlem i fondsstyret til NFFO og Justismuseet.

Portrett av Gunnar Martin Sørbø

Gunnar Martin Sørbø

Styremedlem

Gunnar Martin Sørbø (f. 1948, Noreg) er tidlegare direktør ved Chr. Michelsens institutt (CMI). Han er sosialantropolog med brei internasjonal erfaring frå forsking og forskningsleiing. Han har mellom anna vore styremedlem i Noregs Forskingsråd, Raftostiftelsen og fleire internasjonale forskningsorganisasjonar. I perioden 1993-1995 var han medlem i Nord-Sør/Bistandskommisjonen, som blir oppnemnd av regjeringa.

Del Innhald